Geen omkijken naar uw douanezaken
Al uw logistiek onder één dak
Vakkundig team

Importdeclaratie

Als u goederen van buiten de EU wilt importeren, is een importdeclaratie noodzakelijk. Pas nadat eventuele belastingen en invoerrechten zijn betaald, mogen de goederen de EU binnen worden gebracht. Wanneer u het afhandelen van de importdeclaratie aan een professional wilt overlaten, schakelt u het team van Hemetex B.V. uit Rotterdam in.

Laat uw importdeclaratie aan ons team over

In Nederland verloopt het aangifteproces voor importdeclaratie geautomatiseerd. Om het inklaren van goederen vloeiend te laten verlopen, zijn heel wat administratie en de juiste kennis vereist. Wij beschikken over de juiste software én de kennis die nodig zijn om uw douanedocumenten te regelen. Wanneer de importdeclaratie is afgerond, sturen wij de vrijgave via e-mail naar u toe. Wij helpen u niet alleen bij het importeren van goederen. U kunt ook bij ons terecht, wanneer u exportdeclaraties aan een professional wilt overlaten. Dit wordt ook wel een EX-A document genoemd.

Stel uw vragen vandaag nog

Wilt u meer weten over het uit handen geven van een importdeclaratie? Dan horen we dat graag. Ook als u benieuwd bent naar onze overige dienstverlening, bijvoorbeeld op het gebied van fiscale representatie, neemt u contact met ons gespecialiseerde team op. Bel naar +31 (0)10 4296844, dan beantwoorden wij al uw vragen.

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hemetex B.V.