Geen omkijken naar uw douanezaken
Al uw logistiek onder één dak
Vakkundig team

Exportdeclaratie

Als u goederen wilt vervoeren naar het buitenland, heeft u daarvoor een exportdeclaratie nodig. Dit is een (digitaal) document voor de douane. Het gespecialiseerde team van Hemetex B.V. uit Rotterdam neemt u het regelwerk van een exportdeclaratie graag uit handen.

Wij regelen uw exportdeclaratie voor u

Een exportdeclaratie wordt onder andere ook exportaangifte, uitvoerdocument of EX-A document genoemd. Op dit document staat onder andere vermeld naar wie de goederen verstuurd worden, wat voor goederen het precies zijn, wat het gewicht van de zending is en vanaf welke plaats de zending wordt uitgevoerd. Pas nadat dit document door de douane is gecontroleerd en goedgekeurd, kunnen de goederen doorgestuurd worden naar het grenskantoor om daarna de EU te verlaten. Wij regelen uw exportdeclaraties uiterst zorgvuldig voor u. U kunt tevens bij ons terecht voor het regelen van uw importdeclaraties.

Neem contact met onze experts op

Heeft u hulp nodig bij het invullen van douanedocumenten? Dan schakelt u het team van Hemetex B.V. in. Wanneer u meer wilt weten over het laten regelen van een exportdeclaratie, horen we het graag. Als u vragen heeft over onze overige dienstverlening, nemen wij de tijd om deze te beantwoorden. Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar +31 (0)10 4296844, dan gaat een van onze experts met u in gesprek.

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hemetex B.V.