+31 (0)10 4296844 hemetex@hemetex.nl 🕑 Ma-vrij 9:00 - 17:00 CET

Home » Wegtransport Rotterdam

Wegtransport in Rotterdam

Nog altijd is wegtransport een van de meest populaire vormen van transport in Rotterdam en de rest van Nederland. Daardoor zijn er veel verschillende bedrijven die wegtransport aanbieden. Zoekt u echter een specialist in wegtransport in de regio Rotterdam, dan moet u bij Hemetex B.V. zijn. Wij hebben ruim 40 jaar ervaring in het vervoeren van goederen over de hele wereld.

Naast wegtransport ook zee- en luchtvracht vanuit Rotterdam geregeld

Naast wegtransport organiseren wij ook het vervoer van goederen over zee en door de lucht. Hierbij regelen wij ook alle douaneformaliteiten. De aangiftes bij de douane regelen wij snel en eenvoudig met ons elektronische aangiftesysteem, waarmee wij aangifte kunnen doen bij alle douanekantoren, zonder hier fysiek naartoe te gaan. Ook hoeft u geen papieren formulieren meer in te vullen en ontvangt u de bevestiging van uw aangifte snel digitaal.

Wegtransport vanuit Rotterdam voor alle goederen en onder alle omstandigheden

Heeft u voor uw goederen speciaal vervoer nodig? Bijvoorbeeld omdat uw goederen een afwijkende afmeting hebben of omdat uw goederen gekoeld vervoerd moeten worden? Hier draaien we bij Hemetex B.V. onze hand niet voor om! Wij vervoeren alle goederen onder alle gewenste omstandigheden.

Neem contact op en zoeken de juiste oplossing voor uw transportvraag

Bij Hemetex B.V. zijn er verschillende mogelijkheden om uw goederen te vervoeren over de hele wereld. Of het nu gaat om wegtransport in Nederland, vervoer door de lucht of over zee, vanuit Rotterdam regelen we het allemaal voor u, inclusief de douaneformaliteiten bij internationaal vervoer. Zo regelen wij de aangifte van import en export. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw transportvraag? Bel dan: +31 (0)10 4296844.

Aanbevolen pagina’s

Zeevracht | Douanedocumenten | Expeditie truck

✓ Geen omkijken naar uw douanezaken
✓ Al uw logistiek onder één dak
✓ Vakkundig team

Contact