Geen omkijken naar uw douanezaken
Al uw logistiek onder één dak
Vakkundig team

Wegtransport in Rotterdam

Nog altijd is wegtransport een van de meest populaire vormen van transport in Rotterdam en de rest van het land. Daardoor zijn er veel verschillende bedrijven die wegtransport aanbieden. Zoekt u echter een specialist in wegtransport? Dan moet u bij Hemetex B.V. zijn. Wij hebben ruim 40 jaar ervaring in het vervoeren van goederen over de hele wereld.

Wegtransport voor alle goederen en onder alle omstandigheden vanuit Rotterdam

Heeft u voor uw goederen speciaal vervoer nodig? Bijvoorbeeld omdat uw goederen een afwijkende afmeting hebben of omdat uw goederen gekoeld vervoerd moeten worden? Hier draaien we bij Hemetex B.V. onze hand niet voor om! Wij vervoeren alle goederen onder alle gewenste omstandigheden met ons wegtransport door heel Nederland.

Naast wegtransport wordt ook zee- en luchtvracht door ons geregeld

Naast wegtransport regelen wij ook zeevracht en transport door de lucht in ons land en daarbuiten. Hierbij regelen wij ook alle douaneformaliteiten. De aangiftes bij de douane regelen wij snel en eenvoudig met ons elektronische aangiftesysteem, waarmee wij aangifte kunnen doen bij alle douanekantoren, zonder hier fysiek naartoe te gaan. Ook hoeft u geen papieren formulieren meer in te vullen bij wegtransport en ontvangt u de bevestiging van uw aangifte snel digitaal.

Neem contact met ons op en we zoeken de juiste oplossing voor uw transportvraag

Bij Hemetex B.V. zijn er verschillende mogelijkheden om uw goederen te vervoeren over de hele wereld, zoals luchtvracht. Of het nu gaat om wegtransport, transport in de lucht of transport over zee: wij regelen het allemaal voor u, inclusief de douaneformaliteiten bij internationaal vervoer. Zo regelen wij de aangifte van import en export. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van ons vervoerbedrijf in Rotterdam? Bel dan naar +31 (0)10 4296844.

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hemetex B.V.