Geen omkijken naar uw douanezaken
Al uw logistiek onder één dak
Vakkundig team

Speciaal transport in Nederland en daarbuiten

Speciaal transport in Nederland is, zoals de naam al een beetje aangeeft, een vak apart. Speciaal transport omvat onder andere het doen vervoeren van uw goederen met afwijkende afmetingen of gewicht. Maar ook goederen die bijvoorbeeld gekoeld moeten worden of waar afwijkende vergunningen voor moeten worden aangevraagd kunnen onder speciaal transport vallen. Door de vele jaren aan ervaring met speciaal transport in Nederland en daarbuiten, is Hemetex B.V. uit Rotterdam uitstekend in staat om u te adviseren over de stroom aan documenten die afgehandeld moeten worden voordat het speciaal transport in gang gezet kan worden.

Wij staan klaar voor al uw speciaal transport in Nederland en in het buitenland

Een van de meest voorkomende vormen van speciaal vervoer is het vervoer van zware machines en apparatuur die in de bouw worden gebruikt. Een graafmachine of bulldozer middels wegtransport van Limburg naar Friesland vervoeren kan een behoorlijke uitdaging zijn en daarom werkt Hemetex B.V. samen met Van Oorschot Transport. Dit bedrijf heeft veel ervaring met het transport van zware machinerie en heeft het juiste materieel om dit goed en veilig uit te voeren. Ondertussen regelen wij alle administratieve zaken die bij speciaal transport komen kijken.

Vraag vandaag nog meer informatie aan

Met onze hulp bent u er zeker van, dat het gehele transportproces van begin tot einde is afgedekt. U kunt er vertrouwen in hebben dat uw exceptionele goederen veilig en op tijd op de plaats van bestemming aankomen. Voor meer informatie over speciaal transport in Nederland en daarbuiten kunt u contact met de experts van ons vervoerbedrijf opnemen door te bellen naar +31 (0)10 4296844.

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hemetex B.V.