Expeditie

Zeevracht

Zeevracht

Zeevracht is het vervoer van goederen, merendeels gegroepeerd in containers, via Rotterdam, of een andere haven, naar andere havens overal ter wereld. Het vervoer van goederen over zee is in verhouding tussen snelheid, volume en prijs zeer gunstig en economisch te noemen.

Wegvervoer

Wegvervoer

Het transport per truck is nog steeds één van de belangrijkste manieren om goederen te vervoeren. Ongeacht de keuze voor het vervoer met andere vervoermiddelen, bijvoorbeeld; zeevracht of luchtvracht, maakt het wegvervoer toch deel uit van de logistieke keten.

Luchtvracht

Luchtvracht

Luchtvracht is de snleste mogelijkheid uw zendingen van A naar B te vervoeren. Met luchtvracht bent u verzekerd van een snelle levering van uw zendingen over de hele wereld.

Speciaal transport

Speciaal Transport

Onder speciaal vervoer, ook wel exceptioneel vervoer genoemd, vallen goederen die door hun afmetingen niet in een gewone trailer of container vervoerd kunnen worden. Deze moeten dan op een andere manier vervoerd worden, met b.v. een (semi-) dieplader of open top container.

Opslag / entrepotbeheer

Opslag / Entrepotbeheer

Om uw klanten sneller te bedienen, is het noodzakelijk een juiste hoeveelheid aan producten op voorraad hebben. Wij helpen u bij het zoeken naar de juiste locatie, die aan uw verwachtingen en aan de behoeften van hun producten voldoet.

Hemetex B.V.