Geen omkijken naar uw douanezaken
Al uw logistiek onder één dak
Vakkundig team

Douanedocumenten bij import en export van en naar Rotterdam

U moet allerlei douanedocumenten regelen wanneer u goederen wilt importeren of exporteren van of naar Rotterdam. Bij het importeren van goederen moeten deze bijvoorbeeld ingeklaard worden. Ook bij het exporteren van goederen dient dit te gebeuren. Dit is een tijdrovend proces, waarbij veel douanedocumenten komen kijken. Voor het invullen hiervan is ook nog eens de nodige kennis vereist. Gelukkig kunnen wij u helpen. Met ons elektronische aangiftesysteem verloopt het importeren van goederen veel soepeler.

Snel en flexibel invullen van douanedocumenten

Met de software van Hemetex B.V. uit Rotterdam worden de douanedocumenten van alle goederen die u wilt importeren en exporteren elektronisch aangemaakt en verzonden naar de douane. Dit gebeurt in slechts enkele minuten. Dit scheelt u uren papierwerk. Een ander voordeel van het elektrisch aangeven is het feit dat u uw aangifte bij ieder gewenst douanekantoor kan doen, zonder fysiek naar het douanekantoor toe te gaan. Ook de vrijgave en andere douanedocumenten ontvangt u elektronisch.

Service bij het gebruik van ons elektronische aangiftesysteem

Wanneer u onze diensten gebruikt voor alle administratie rondom het importeren en exporteren van goederen, mag u volledige service van ons verwachten. Wij hebben jarenlange ervaring met alles wat te maken heeft met het in- en uitvoeren van goederen en met het elektronisch aangiftesysteem, dus wij helpen u bij het gehele aangifteproces. Heeft u vooraf nog vragen over het aanmaken van douanedocumenten, bel dan naar ons kantoor via: +31 (0)10 4296844 of stuur een e-mail naar import@hemetex.nl. Wij helpen u ook graag met goederentransport. Als behoefte heeft aan speciaal transport, zit u bij ons eveneens goed.

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hemetex B.V.