Geen omkijken naar uw douanezaken
Al uw logistiek onder één dak
Vakkundig team

Inklaring bij de douane in Rotterdam

Bij goederentransport van of naar Rotterdam is de inklaring bij de douane een van de meest belangrijke checkpoints in het transportproces. Voor veel ondernemers is de inklaring bij de douane echt een bottleneck waarbij zij te maken krijgen met een behoorlijke papierwinkel aan importdocumenten en benodigde vergunningen. Hoe langer dit proces duurt, des te langer duurt het voordat uw goederen vrij worden gegeven en dus verhandeld kunnen worden. Met de dienstverlening van Hemetex B.V. hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de inklaring bij de douane.

Inklaring bij de douane: een koud kunstje voor onze experts

Hemetex B.V. uit Rotterdam heeft het gehele aangifteproces inclusief documenten voor de inklaring bij de douane geautomatiseerd. Daardoor kunnen wij zeer flexibel werken en uw aangifte en importdocumenten bij ieder douanekantoor in Nederland indienen. Uw zendingen kunnen dus overal in Nederland worden vrijgemaakt en nadat uw zending door de inklaring bij de douane heen is, wordt de bevestiging hiervan per e-mail naar u toe gezonden. In plaats van een lang administratief proces, neemt deze digitale oplossing slechts enkele minuten in beslag en kunt u zich richten op de zaken die u belangrijk vindt voor uw bedrijf.

Ontdek onze complete dienstverlening

Buiten de inklaring bij de douane heeft Hemetex B.V. uit Rotterdam nog een heel scala aan diensten die zich richten op een soepel en veilig laten vervoeren van uw goederen. Wij zijn uw expert in (inter)nationaal transport. Bent u benieuwd wat Hemetex B.V. nog meer voor u kan betekenen, bijvoorbeeld op het gebied van nationale en internationale expeditie? Bel dan gerust naar +31 (0)10 4296844 of stuur een e-mail naar import@hemetex.nl.

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hemetex B.V.