Home » Douane expediteur Rotterdam

Douane expediteur Rotterdam

Hemetex B.V. is een onafhankelijke douane expediteur in Rotterdam. Door deze onafhankelijkheid gaan wij samen met u op zoek naar de meest voordelige aanbieder voor het transport van goederen, of dit nu per schip, vrachtwagen of vliegtuig gaat. Ook voor tijdelijke opslag van goederen kunt u terecht bij ons als douane expediteur in Rotterdam.

Geen administratieve rompslomp met de expediteur in Rotterdam

Bij het vervoeren van goederen komt heel wat kijken. Vaak zijn dat niet de dingen waar u zich mee bezig wilt houden. Zo is het aangifteproces in Nederland bijvoorbeeld volledig geautomatiseerd en heeft u speciale programma’s nodig om aangifte te kunnen doen. Voor de export van goederen naar bepaalde landen zijn specifieke documenten verplicht gesteld, zoals het certificaat van oorsprong. Het uitzoeken daarvan kunt u het best aan een ervaren douane expediteur in Rotterdam overlaten. Aangezien alle aangiften digitaal verlopen kan de expediteur u per email op de hoogte stellen van de vrijgave van uw goederen.

Ook goederen in- of uitvoeren? Neem contact op!

Heeft u zelf goederen die u wilt vervoeren en wilt u weten wat Hemetex B.V. als douane expediteur in Rotterdam voor u kan betekenen? Of wilt u weten wat voor documenten verplicht zijn bij de import en export van goederen? Bel dan met +31-(0)10 4296844.

Aanbevolen pagina’s

Douanedocumenten | Expeditie truck | Internationale expeditie

Neem contact op