+31 (0)10 4296844 hemetex@hemetex.nl 🕑 Ma-vrij 9:00 - 17:00 CET

Home » Douane expediteur Rotterdam

Douane expediteur Rotterdam

Hemetex B.V. is een onafhankelijke douane expediteur in Rotterdam. Door deze onafhankelijkheid gaan wij samen met u op zoek naar de meest voordelige aanbieder voor het transport van goederen, of dit nu per schip, vrachtwagen of vliegtuig gaat. Als douane expediteur in Rotterdam staan we graag voor u klaar.

Geen administratieve rompslomp met de expediteur in Rotterdam

Bij het vervoeren van goederen komt heel wat kijken. Vaak zijn dat niet de dingen waar u zich mee bezig wilt houden. Zo is het aangifteproces in Nederland bijvoorbeeld volledig geautomatiseerd en heeft u speciale programma’s nodig om aangifte te kunnen doen. Voor de export van goederen naar bepaalde landen zijn specifieke documenten verplicht gesteld, zoals het certificaat van oorsprong. Het uitzoeken daarvan kunt u het best aan een ervaren douane expediteur in Rotterdam overlaten. Aangezien alle aangiften digitaal verlopen kan de expediteur u per email op de hoogte stellen van de vrijgave van uw goederen.

Ook goederen in- of uitvoeren? Neem contact op!

Heeft u zelf goederen die u wilt vervoeren en wilt u weten wat Hemetex B.V. als douane expediteur in Rotterdam voor u kan betekenen? Of wilt u weten wat voor documenten verplicht zijn bij de import en export van goederen? Bel dan met +31 (0)10 4296844.

Aanbevolen pagina’s

Douanedocumenten | Expeditie truck | Internationale expeditie

✓ Geen omkijken naar uw douanezaken
✓ Al uw logistiek onder één dak
✓ Vakkundig team

Contact