+31 (0)10 4296844 hemetex@hemetex.nl 🕑 Ma-vrij 9:00 - 17:00 CET

Home » Douane-expediteur

Hemetex B.V. is actief als onafhankelijke douane-expediteur in Rotterdam. Wij kunnen u als douane-expediteur in Rotterdam een diversiteit aan diensten aanbieden. Wij regelen het vervoer van uw zendingen en alle documentatie die daarbij komt kijken. Als douane-expediteur doen wij dat op alle niveaus, nationaal en internationaal. Wij gaan samen met u op zoek naar de meest voordelige aanbieder voor het transport van goederen, of dit nu per schip, vrachtwagen of vliegtuig gaat. Als douane-expediteur in Rotterdam staan we graag voor u klaar.

Snelle afhandeling van uw zending bij de douane-expediteur

Wij verzorgen als douane-agent in Rotterdam de benodigde douanedocumenten voor import. Daarnaast verzorgen wij ook export of transitzendingen. Door gebruik te maken van een elektronisch aangiftesysteem, kunnen wij u als douane-agent in Rotterdam een snelle afhandeling van uw zendingen door heel Nederland garanderen. Hierdoor kunnen wij op elk douanekantoor in Nederland de douaneformaliteiten regelen en de zending aangeven.

Geen administratieve rompslomp met de expediteur in Rotterdam

Bij het vervoeren van goederen komt heel wat kijken. Vaak zijn dat niet de dingen waar u zich mee bezig wilt houden. Zo is het aangifteproces in Nederland bijvoorbeeld volledig geautomatiseerd en heeft u speciale programma’s nodig om aangifte te kunnen doen. Voor de export van goederen naar bepaalde landen zijn specifieke documenten verplicht gesteld, zoals het certificaat van oorsprong. Het uitzoeken daarvan kunt u het best aan een ervaren douane-expediteur in Rotterdam overlaten. Aangezien alle aangiften digitaal verlopen kan de douane-agent in Rotterdam u per e-mail op de hoogte stellen van de vrijgave van uw goederen.

Neem contact met ons op en besteed het hele transportproces uit

De douane-agent in Rotterdam kan samen met u het hele transport plannen en organiseren. Wij bekijken voor u de verschillende mogelijkheden voor onder andere het inklaren van goederen en adviseren u dan over de beste oplossing om uw zending zo economisch mogelijk te vervoeren. Wij kunnen de invoer op een later tijdstip alsnog verzorgen. Bent u benieuwd wat de douane-agent van Hemetex B.V. uit Rotterdam voor uw zending kan betekenen of heeft u goederen die speciaal transport behoeven? Neem dan contact op met de douane-agent in Rotterdam via het telefoonnummer +31 (0)10 4296844.

✓ Geen omkijken naar uw douanezaken
✓ Al uw logistiek onder één dak
✓ Vakkundig team

Contact