Geen omkijken naar uw douanezaken
Al uw logistiek onder één dak
Vakkundig team

Douane-expediteur in regio Rotterdam

Hemetex B.V. is actief als onafhankelijke douane-expediteur in Rotterdam. Wij kunnen u als douane-expediteur een diversiteit aan diensten aanbieden. Wij regelen het vervoer van uw zendingen en alle documentatie die daarbij komt kijken. Als douane-expediteur doen wij dat op alle niveaus, nationaal en internationaal. Wij gaan samen met u op zoek naar de meest voordelige aanbieder voor het vervoeren van goederen, of dit nu per schip, vrachtwagen of vliegtuig gaat. Als douane-expediteur in staan we graag voor u klaar.

Snelle afhandeling van uw zending door dé douane-expediteur

Wij verzorgen als douane-agent de benodigde douanedocumenten voor import. Daarnaast verzorgen wij ook exportzendingen en transitzendingen. Door gebruik te maken van een elektronisch aangiftesysteem, kunnen wij u als douane-agent in Rotterdam een snelle afhandeling van uw zendingen door heel Nederland garanderen. Hierdoor kunnen wij op elk douanekantoor in Nederland uw douaneformaliteiten regelen en zendingen aangeven.

Geen administratieve rompslomp meer

Bij het vervoeren van goederen komt heel wat kijken. Vaak zijn dat niet de dingen waar u zich mee bezig wilt houden. Zo is het aangifteproces in Nederland bijvoorbeeld volledig geautomatiseerd en heeft u speciale programma’s nodig om aangifte te kunnen doen. Voor de export van goederen naar bepaalde landen zijn specifieke documenten verplicht gesteld, zoals het certificaat van oorsprong. Het uitzoeken daarvan kunt u het best aan een ervaren douane-expediteur overlaten. Aangezien alle aangiften digitaal verlopen kan een douane-agent uit ons team u per e-mail op de hoogte stellen van de vrijgave van uw goederen.

Neem contact met ons op en besteed het hele transportproces uit

De douane-agent kan samen met u het hele transport plannen en organiseren. Wij bekijken voor u de verschillende mogelijkheden voor onder andere het inklaren van goederen en adviseren u dan over de beste oplossing om uw zending zo economisch mogelijk te vervoeren. Wij kunnen de invoer op een later tijdstip alsnog verzorgen. Bent u benieuwd wat de douane-agent van Hemetex B.V. uit Rotterdam voor uw zending kan betekenen of heeft u goederen die speciaal transport behoeven? Neem dan contact op met dé douane-agent door te bellen naar +31 (0)10 4296844.

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hemetex B.V.