Geen omkijken naar uw douanezaken
Al uw logistiek onder één dak
Vakkundig team

Fiscale representatie

Als u als overzees bedrijf wilt deelnemen aan de Europese markt, is fiscale representatie vanuit EU-regulaties vereist. Hemetex B.V. uit Rotterdam kan deze representatie voor uw bedrijf overnemen. Ons gespecialiseerde team vertelt u graag meer over de mogelijkheden op dit gebied.

Wij verzorgen uw fiscale representatie

Wanneer u op zoek bent naar een ervaren bedrijf dat de fiscale representatie voor uw onderneming op zich kan nemen, zit u bij ons zonder twijfel goed. Wij bieden als expediteur bovendien nog een veelvoud aan andere, gerelateerde diensten aan. Zo helpen we u met onze uitgebreide kennis en kunde ook graag met het transport van goederen in binnen- en buitenland. Het maakt daarbij niet uit om wat voor soort goederen en om wat voor manier van transport het gaat. Wanneer het gewenst is, regelen we uiteraard ook de bijkomende import- en exportdeclaraties voor u. Zo kunt u al uw transport- en douanezaken met een gerust hart bij ons onderbrengen.

Laat ons weten hoe we u van dienst kunnen zijn

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of wilt u uw fiscale representatie door ons laten overnemen? Dan neemt u simpelweg contact met ons op door te bellen naar +31 (0)10 4296844. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen en behoeftes te bespreken, en te bepalen hoe we u het beste van dienst kunnen zijn.

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hemetex B.V.