Geen omkijken naar uw douanezaken
Al uw logistiek onder één dak
Vakkundig team

EX-A document

Wanneer u goederen wilt exporteren naar het buitenland, heeft u een EX-A document voor de douane nodig. Pas nadat dit document is gecontroleerd en goedgekeurd, kunnen uw goederen het land verlaten. Als u het opmaken van een EX-A document wilt overlaten aan een professional, kunt u terecht bij Hemetex B.V. uit Rotterdam. Ons team vertelt u graag meer over onze dienstverlening.

Een EX-A document kunt u door ons laten opmaken

Een EX-A document wordt ook wel uitvoerdocument, exportaangifte of exportdeclaratie genoemd. Op dit document staat vermeld naar wie uw goederen verstuurd worden, wat precies de inhoud van de zending is, wat het gewicht van de zending is en vanaf waar – bijvoorbeeld de haven van Rotterdam – de zending wordt uitgevoerd. Wij kunnen uw EX-A document voor iedere zending met uiterste zorg voor u opmaken. U kunt tevens bij ons terecht voor het regelen van uw importdeclaraties. Ook het regelen van transport van goederen laat u aan ons team over.

Schakel de hulp van onze experts in

Met onze hulp hoeft u zich niet langer druk te maken over het opstellen van documenten voor de douane. Als u een EX-A document door ons wilt laten opmaken, horen we dat graag. Ook wanneer u vragen heeft over onze overige dienstverlening, neemt u gerust contact met ons op. Bel naar +31 (0)10 4296844, dan gaat een van onze experts met u in gesprek.

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hemetex B.V.