+31 (0)10 4296844 hemetex@hemetex.nl đź•‘ Ma-vrij 9:00 - 17:00 CET

Home » Inklaren goederen Rotterdam

Het inklaren van goederen in Rotterdam

Goederen inklaren is verplicht wanneer u goederen wilt invoeren in de Europese Unie, dus ook in Rotterdam. Het invoeren van goederen in Rotterdam behelst het betalen van invoerrechten en andere heffingen over de goederen die u importeert. Nadat dit is gebeurd, kunt u de goederen pas gaan verhandelen.

Kort het proces rondom het inklaren van goederen in Rotterdam

Goederen invoeren in Rotterdam is voor veel bedrijven een kostbare en tijdrovende bezigheid. Wanneer de inklaring bij de douane nog plaatsvindt, kunt u uw producten niet verhandelen. Hemetex B.V. uit Rotterdam kan u helpen bij het inkorten van het proces rondom het inklaren en het invoeren van goederen.

Goederen inklaren met Hemetex B.V.

Met ons vervoerbedrijf uit Rotterdam wordt u de zorg uit handen genomen wat betreft het inklaren van goederen bij de douane. Hemetex B.V. maakt de douanedocumenten gereed, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Dit gebeurt bij ons aan de hand van een elektronisch aangiftesysteem. Door dit systeem zijn wij erg flexibel. Met dit systeem zijn uw goederen binnen korte tijd bij ieder douanekantoor in Nederland. Hier worden de goederen ingeklaard. Het communiceren over vrijgeven van de goederen gebeurt ook digitaal, waardoor u binnen enkele minuten weet wanneer de goederen worden vrijgegeven.

Maak ook gebruik van onze snelle dienstverlening!

Wilt u gebruikmaken van de snelle dienstverlening van Hemetex B.V. of heeft u vragen over het inklaren van goederen bij de douane of over het transport van uw goederen naar Rotterdam? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)10 4296844 voor meer informatie.

âś“ Geen omkijken naar uw douanezaken
âś“ Al uw logistiek onder Ă©Ă©n dak
âś“ Vakkundig team

Contact