Geen omkijken naar uw douanezaken
Al uw logistiek onder één dak
Vakkundig team

Het inklaren van goederen in Rotterdam

Goederen inklaren is verplicht wanneer u goederen wilt invoeren in de Europese Unie, dus ook in Rotterdam. Het invoeren van goederen behelst het betalen van invoerrechten en andere heffingen over de goederen die u importeert. Pas nadat dit is gebeurd, kunt u de goederen gaan verhandelen. 

Het proces rondom het inklaren van goederen inkorten

Goederen invoeren in Rotterdam is voor veel bedrijven een kostbare en tijdrovende bezigheid. Wanneer de inklaring bij de douane nog plaatsvindt, kunt u uw producten niet verhandelen. Hemetex B.V. kan u helpen bij het inkorten van het proces rondom het inklaren en het invoeren van goederen.

Goederen inklaren met Hemetex B.V.

Door het team van ons vervoerbedrijf uit Rotterdam wordt u de zorg uit handen genomen wat betreft het inklaren van goederen bij de douane. Hemetex B.V. maakt de douanedocumenten gereed, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. De importdeclaratie gebeurt bij ons aan de hand van een elektronisch aangiftesysteem. Door dit systeem zijn wij erg flexibel. Met dit systeem zijn uw goederen binnen korte tijd bij het gewenste douanekantoor in Nederland. Hier worden de goederen ingeklaard. Het communiceren over vrijgeven van de goederen gebeurt ook digitaal, waardoor u binnen enkele minuten weet wanneer de goederen worden vrijgegeven.

Maak ook gebruik van onze snelle dienstverlening!

Wilt u gebruikmaken van de snelle dienstverlening van Hemetex B.V. of heeft u vragen over het inklaren van goederen bij de douane of over het doen vervoeren van uw goederen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer +31 (0)10 4296844.

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hemetex B.V.