Home » Inklaren goederen

Inklaren

Goederen inklaren is een verplichting wanneer u goederen wilt invoeren in de Europese Unie. Het inklaren van goederen behelst het betalen van invoerrechten en andere heffingen over de goederen die u importeert. Nadat dit is gebeurd, kunt u de goederen pas gaan verhandelen.

Kort het proces rondom het inklaren van goederen in

Goederen inklaren is voor veel bedrijven een kostbare en tijdrovende bezigheid. Wanneer dit nog plaatsvindt, kunt u uw producten niet verhandelen. Soms moet u zelfs nog betalen voor tijdelijke opslag terwijl dit gebeurt. Hemetex B.V. kan u helpen bij het inkorten van het proces rondom het inklaren van goederen.

Goederen inklaren met Hemetex B.V.

Met Hemetex B.V. wordt u de zorg uit handen genomen wat betreft het inklaren van goederen bij de douane. Hemetex B.V. maakt de douanedocumenten gereed, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Dit gebeurt bij Hemetex B.V. aan de hand van een elektronisch aangiftesysteem. Door dit systeem zijn wij erg flexibel. Met dit systeem zijn uw goederen binnen korte tijd bij ieder douanekantoor in Nederland om ingeklaard te kunnen worden. Het vrijgeven van de goederen gebeurt ook digitaal, waardoor u binnen enkele minuten weet wanneer de goederen worden vrijgegeven.

Maak ook gebruik van de snelle dienstverlening van Hemetex B.V!

Wilt u gebruikmaken van de snelle dienstverlening van Hemetex B.V.,heeft u vragen over het inklaren van goederen bij de douane of over het transport van uw goederen? Neem dan contact op met telefoonnummer +31-(0)10 4296844 voor meer informatie.

Neem contact op