+31 (0)10 4296844 hemetex@hemetex.nl 🕑 Ma-vrij 9:00 - 17:00 CET

Home » Vervoerbedrijf Rotterdam

Vervoerbedrijf in Rotterdam

Wij zijn een vervoerbedrijf uit Rotterdam dat al uw logistieke behoeften in een keer invult. Dat is wat Hemetex B.V. voor u kan betekenen. Of het nu om nationaal of internationaal transport gaat, en om import, export of de doorvoer van goederen, Hemetex B.V. kan het allemaal voor u in orde maken. Met meer dan 40 jaar ervaring als vervoerbedrijf en expediteur weet Hemetex B.V. uit Rotterdam precies waar de knelpunten zitten in een logistiek proces en hoe deze opgelost kunnen worden.

Vervoerbedrijf en expediteur in één

Met de dienstverlening van Hemetex B.V. uit Rotterdam haalt u niet alleen een vervoerbedrijf in huis. Wij zijn in staat om de gehele logistieke keten voor u te verzorgen die bestaat uit:

  • Het ophalen van de goederen op uw locatie;
  • Het vervoer naar haven of vliegveld voor verder transport;
  • Het in orde maken van benodigde vergunningen en import/export documenten;
  • Het vervoer van haven of vliegveld naar de plaats van bestemming;
  • Het inklaren van goederen zodat deze worden vrijgegeven voor de markt.

Daarbij is Hemetex B.V. ook in staat om goederen van speciale afmetingen of gewicht voor te vervoeren middels onze speciaal transport service. Wilt u weten wat de beste en meest voordelige wijze van transport is voor uw goederen of wilt u gebruik maken van de dienstverlening van vervoerbedrijf Hemetex B.V. uit Rotterdam? Neem dan contact op via telefoonnummer +31 (0)10 4296844.

✓ Geen omkijken naar uw douanezaken
✓ Al uw logistiek onder één dak
✓ Vakkundig team

Contact