Geen omkijken naar uw douanezaken
Al uw logistiek onder één dak
Vakkundig team

Vervoerbedrijf in Rotterdam

Wij zijn een vervoerbedrijf uit Rotterdam dat al uw logistieke behoeften uit handen neemt. Of het nu om nationaal of internationaal transport gaat en om import, export of de doorvoer van goederen: Hemetex B.V. maakt het allemaal voor u in orde. Met meer dan 40 jaar ervaring als vervoerbedrijf en expediteur weten wij precies waar de knelpunten in een logistiek proces zitten en hoe deze opgelost kunnen worden.

Vervoerbedrijf en expediteur in één

Met de dienstverlening van Hemetex B.V. haalt u niet alleen een vervoerbedrijf in huis. Met ons vervoerbedrijf zijn wij namelijk in staat om de gehele logistieke keten voor u te verzorgen die bestaat uit:

  • Het ophalen van de goederen op uw locatie;
  • Het vervoer naar de haven;
  • Het vervoer naar het vliegveld voor verder transport via de lucht;
  • Het in orde maken van benodigde vergunningen en import/export documenten;
  • Het vervoer van haven of vliegveld naar de plaats van bestemming;
  • Het inklaren van goederen zodat deze worden vrijgegeven voor de markt.

Daarbij is Hemetex B.V. ook in staat om goederen van speciale afmetingen of gewicht voor te vervoeren middels onze speciaal-transportservice.

Bel ons vandaag nog

Wilt u ontdekken wat de beste en meest voordelige wijze van het doen vervoeren van goederen of wilt u gebruikmaken van onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)10 4296844 of het mailadres import@hemetex.nl. Wij vertellen u graag meer over onze diensten, zoals het inklaren van goederen, en geven u antwoord op al uw vragen!

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hemetex B.V.