+31 (0)10 4296844 hemetex@hemetex.nl 🕑 Ma-vrij 9:00 - 17:00 CET

Home » Internationale expeditie

Internationale expeditie

U schakelt Hemetex B.V. in voor verschillende vormen van internationale expeditie. U kunt kiezen uit vervoer over zee, over de weg en door de lucht. Ook het vervoer van goederen met afwijkende afmetingen kan door Hemetex B.V. vervoerd worden met internationale expeditie.

Internationale expeditie over de weg

Nog altijd een van de meest gebruikte vormen van goederentransport is vervoer over de weg, met behulp van trucks. Een groot voordeel hiervan is dat er ook bijzondere vormen van transport mogelijk zijn. Zo hebben wij containers voor het vervoeren van grote en zware goederen, maar ook koeltransport is mogelijk. Voor alle vormen van internationale expeditie bent u bij Hemetex B.V. aan het juiste adres!

De specialist voor internationale expeditie op zee en door de lucht

Wanneer u goederen wilt importeren of exporteren via zeevracht, moet u bij Hemetex B.V. zijn. Wij hebben ruim 40 jaar ervaring in het importeren en exporteren van goederen over zee, in de lucht en over de weg. Bij zeevracht en luchtvracht spelen de douaneformaliteiten een grote rol. Hemetex B.V. neemt alles rondom het aangeven van import en export graag voor u uit handen. Hiervoor gebruiken wij ons elektronisch aangiftesysteem, waardoor we uw import en export kunnen aangeven bij alle douanekantoren over de hele wereld. Bij luchtvracht kunt u ervoor kiezen om de goederen alleen naar de luchthaven te laten brengen of van de luchthaven op te halen. Ook organiseren wij graag het gehele transportproces voor u. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor internationale expeditie? Bel: +31 (0)10 4296844.

Aanbevolen pagina’s

Speciaal transport | Wegtransport rotterdam | Zeevracht

✓ Geen omkijken naar uw douanezaken
✓ Al uw logistiek onder één dak
✓ Vakkundig team

Contact