Geen omkijken naar uw douanezaken
Al uw logistiek onder één dak
Vakkundig team

Internationale expeditie

U schakelt Hemetex B.V. uit Rotterdam in voor verschillende vormen van internationale expeditie. U kunt kiezen uit vervoer over zee, over de weg en door de lucht. Ook het vervoer van goederen met afwijkende afmetingen kan door Hemetex B.V. met internationale expeditie vervoerd worden.

Internationale expeditie over de weg

Een van de meest gebruikte vormen van goederentransport is nog altijd het transport over de weg. Dit is de bekende vorm van transport met trucks. Een groot voordeel hiervan is dat er ook bijzondere vormen van transport mogelijk zijn. Zo hebben wij containers voor het vervoeren van grote en zware goederen. Ook speciaal transport zoals koeltransport is mogelijk. Wanneer u goederen wilt importeren of exporteren via zeevracht, moet u eveneens bij ons zijn. Wij hebben ruim 40 jaar ervaring in het importeren en exporteren van goederen over zee en in de lucht. Ook bij zeevracht en luchtvracht spelen douaneformaliteiten uiteraard een grote rol. Wij helpen u daarbij. Voor alle vormen van internationale expeditie zit u bij ons zonder twijfel goed!

De specialist voor internationale expeditie op zee en door de lucht

Hemetex B.V. neemt alles rondom het aangeven van import en export graag voor u uit handen. Hiervoor gebruiken wij ons elektronisch aangiftesysteem, waardoor we uw import en export kunnen aangeven bij alle douanekantoren over de hele wereld. Bij luchtvracht kunt u ervoor kiezen om de goederen alleen naar de luchthaven te laten brengen of van de luchthaven op te halen. Ook organiseren wij graag het gehele transportproces voor u. We regelen bijvoorbeeld uw EX-A documenten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor internationale expeditie? Bel dan naar +31 (0)10 4296844 of stuur een e-mail naar import@hemetex.nl.

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hemetex B.V.