Geen omkijken naar uw douanezaken
Al uw logistiek onder één dak
Vakkundig team

Container verzenden

Een container verzenden is dé manier om goederen van a naar b te krijgen. Hemetex B.V. is al sinds jaar en dag bekend in de Rotterdamse haven als douane-expediteur en voor het doen vervoeren van goederen. Ons gespecialiseerde team gaat samen met u kijken welke route uw container tijdens het verzenden af gaat leggen en welke transportmethode hier geschikt voor is. Een container kan namelijk verzonden worden per schip, maar ook per truck. Bovendien moet er gekeken worden naar de inhoud van de container die u wilt verzenden.

De opties bij container verzenden via Hemetex B.V.

Een container verzenden via Hemetex B.V. heeft een aantal voordelen. Allereerst heeft u met de hulp van ons als uw douane-expediteur geen omkijken meer naar douane gerelateerde zaken, dit wordt allemaal door onze experts afgehandeld. De benodigde douanedocumenten en het transport worden geregeld zodat uw goederen op tijd en op de juiste plaats worden afgeleverd. Wanneer u een container wilt verzenden kunt u kiezen voor de volgende trajecten:

  • Door – port; uw zending wordt opgehaald en naar de haven gebracht voor verzending;
  • Port – Door; uw zending wordt van de haven naar het afleveradres gebracht
  • Port – Port; dit omhelst het vervoer van vertrek- naar bestemmingshaven
  • Door – Door; Hemetex B.V. neemt het volledige traject op zich, van deur tot deur

U kunt zich voorstellen dat bijvoorbeeld de kosten voor een port – port container verzenden lager liggen dan bij een door – door verzending. Dit omdat in het laatste geval de container ook per truck verzonden moet worden.

Stel uw vragen aan een van onze specialisten

Wilt u ook een container verzenden of heeft u vragen over de dienstverlening van Hemetex B.V.? Bijvoorbeeld over de opties met betrekking tot fiscale representatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bel vandaag nog naar +31 (0)10 4296844, dan gaan we graag met u in gesprek om uw vragen te beantwoorden.

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hemetex B.V.