Geen omkijken naar uw douanezaken
Al uw logistiek onder één dak
Vakkundig team

De expeditie van goederen via een truck uit Rotterdam

Nog altijd is de expeditie van goederen per truck een van de belangrijkste manieren om goederen van Rotterdam naar een andere bestemming te krijgen. Hemetex B.V. biedt een totaalpakket aan oplossingen voor het vervoeren van goederen over de hele wereld. Dit geldt ook voor transport over de weg. Hiervoor werken we samen met betrouwbare partners.

De juiste expeditie per truck met de juiste specificaties

Welke goederen u ook wilt vervoeren binnen Nederland, of wilt importeren dan wel exporteren, Hemetex B.V. heeft altijd de juiste truck voor de expeditie van bijvoorbeeld containers en stukgoederen. Ook als uw goederen gekoeld vervoerd moeten worden, kunt u bij ons als uw expert in (inter)nationaal transport terecht. Heeft u behoefte aan een speciale vorm van vervoer? Neem contact met ons op, dan gaan we samen op zoek naar de juiste oplossing.

Neem contact op voor het regelen van de douanepapieren

Wilt u goederen vervoeren naar het buitenland? Of juist goederen importeren vanuit het buitenland? Alle administratie kan best een gedoe zijn en het invullen van de douanepapieren vergt veel kennis. Hemetex B.V. helpt u hier graag bij. Met ons elektronisch aangiftesysteem is de expeditie van goederen per truck in binnen- en buitenland een eitje. Wilt u weten wat wij als douane-expediteur voor u kunnen betekenen bij het vervoeren van goederen in binnen- en buitenland? Bel: +31 (0)10 4296844.

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hemetex B.V.