Geen omkijken naar uw douanezaken
Al uw logistiek onder één dak
Vakkundig team

Uw expediteurs in Nederland en daarbuiten

Expediteurs in Nederland hebben een veel uitgebreider werkveld dan enkel het vervoer van goederen van A naar B. Expediteurs voor bedrijven regelen ook alles dat daarbij komt kijken zoals het in orde maken van vergunningen, douanedocumenten en het onderhandelen over de prijs. Daardoor bieden expediteurs, zoals Hemetex B.V. uit Rotterdam, een compleet plaatje waar men alle transportbehoeften van bedrijven kunt onderbrengen. Als expediteurs voor bedrijven bieden wij bovendien de service dat al uw goederen op iedere mogelijke manier vervoerd kunnen worden, of dat nu over land, over zee, of via de lucht gaat.

Als expediteurs verzorgen wij al uw transport

Hemetex B.V. is al sinds 1976 actief in Rotterdam als douane expediteurs voor bedrijven. Expediteurs in Nederland zijn erg bedreven geworden in hun werk omdat Nederland allereerst een handelsland is waarbij de import en export van goederen een grote rol speelt. Daarnaast is in Nederland het gehele aangifteproces van goederen geautomatiseerd. Daardoor kunnen het inklaren van goederen en overige zaken waar expediteurs mee te maken krijgen, veel soepeler verlopen. Zo hoeft men niet meer naar een douanekantoor toe om aangifte te doen, maar kan dit via speciale software gedaan worden.

Neem telefonisch contact met ons op

Hemetex B.V. uit Rotterdam is een van de expediteurs in Nederland die de kennis in huis heeft om aangiftes voor bedrijven te doen. De resultaten worden direct doorgemaild. Neemt u vooral contact op wanneer u gebruik wilt maken van onze diensten als logistiek expediteur, door te bellen naar +31 (0)10 4296844.

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hemetex B.V.