Geen omkijken naar uw douanezaken
Al uw logistiek onder één dak
Vakkundig team

Transport van goederen via Rotterdam

Het transport van goederen via Rotterdam kan een ingewikkelde onderneming zijn. Niet alleen moeten de goederen fysiek van plek a naar plek b gebracht worden, u moet er bij het transport van goederen ook goed over nadenken hoe u de goederen wilt vervoeren. Kiest u bijvoorbeeld voor vervoer per schip of kiest u toch liever voor luchttransport? Of kiest u toch voor vervoer met een vrachtwagen over land? Die keuze hangt af van onder meer de soort goederen die vervoerd moeten worden. Bulkgoederen kunnen bijvoorbeeld meestal beter per schip of truck worden vervoerd dan per vliegtuig. De te nemen beslissingen houden daar niet op. Er moet van alles geregeld worden op administratief gebied wanneer u goederen wilt importeren of exporteren. Hemetex B.V. uit Rotterdam neemt u al deze zorgen uit handen en regelt het transport van uw goederen.

Transport van goederen zonder zorgen

Hemetex B.V. regelt het transport van uw goederen en handelt ook de bijbehorende administratie af. Daarnaast helpen wij u ook met het inklaren van uw goederen. Dat doen we allemaal tegen een aantrekkelijk tarief, want wij zijn een onafhankelijke douane-expediteur en kunnen dus altijd op zoek gaan naar de beste prijs. Er zijn een aantal andere voordelen wanneer u voor ons kiest:

  • Geen administratieve rompslomp bij douanekantoren;
  • Een vakkundig team met vele jaren ervaring ontfermt zich over uw zending;
  • Transport kan van deur tot deur voor u geregeld worden.

Wij zijn één bedrijf voor al uw logistieke behoeften.

Neem direct contact op

Heeft u vragen over het transport van goederen? Of bent u misschien benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen, zoals op het gebied van internationale expeditie? Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)10 4296844. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en geven antwoord op al uw vragen.

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hemetex B.V.