+31 (0)10 4296844 hemetex@hemetex.nl 🕑 Ma-vrij 9:00 - 17:00 CET

Home » Logistiek expediteur Rotterdam

Een logistiek expediteur uit Rotterdam

Een goede logistiek expediteur uit Rotterdam kan u het gehele import- en exportproces uit handen nemen zodat u daar geen aandacht meer aan hoeft te besteden. Hemetex B.V. is een logistiek expediteur uit Rotterdam die zich heeft gespecialiseerd in het verzenden, ontvangen en verwerken van goederen in binnen- en buitenland. De dienstverlening is erg uitgebreid en in tegenstelling tot veel logistiek expediteurs die zich op een schakel in de keten richten, ontfermt Hemetex B.V. uit Rotterdam zich op de totale keten. Desgewenst van deur tot deur.

De logistiek expediteur met complete dienstverlening

Samen met Hemetex B.V. kunt u kiezen voor het vervoer van uw goederen over land, over zee, of door de lucht. Wanneer uw goederen dan op de plaats van bestemming aankomen worden invoer- en uitvoerdocumenten voor u geregeld zodat uw zending zo snel mogelijk wordt vrijgegeven. Bij het transporttraject kunt u verder kiezen voor de volgende opties:

  • Door – (Air)Port middels wegtransport;
  • (Air)Port – Door middels wegtransport;
  • (Air)Port – (Air)Port middels zee- of luchttransport;
  • Door – Door middels zee- of luchttransport én wegtransport.

Zoals u ziet kan logistiek expediteur Hemetex B.V. uit Rotterdam u alle zorgen uit handen nemen en het gehele transportproces van A tot Z voor u regelen. Internationaal transport is nog nooit zo eenvoudig geweest. Bel met +31 (0)10 4296844 voor meer informatie over de uitgebreide dienstverlening van Hemetex B.V.

✓ Geen omkijken naar uw douanezaken
✓ Al uw logistiek onder één dak
✓ Vakkundig team

Contact