Geen omkijken naar uw douanezaken
Al uw logistiek onder één dak
Vakkundig team

Zeevracht expediteur uit Rotterdam

Hemetex B.V. is een ervaren zeevracht expediteur uit Rotterdam met een uitgebreide dienstverlening en met meer dan 40 jaar ervaring in zowel nationaal als internationaal vrachtvervoer. Wij zorgen er niet alleen voor dat het transportproces soepel verloopt en dat alle papieren in orde zijn; met onze uitgebreide dienstverlening kunt u desgewenst het hele transportproces bij ons in beheer geven. Onze experts zorgen dan voor de totale afhandeling van het ophalen van uw goederen tot de uiteindelijke levering op de plaats van bestemming.

Betrouwbare en ervaren zeevracht expediteur

Hemetex B.V. staat al jaren bekend als zeevracht expediteur. U kunt bij ons als expediteur voor zeevracht gebruikmaken van de volgende services:

  • Door to Port;
  • Port to Door;
  • Port to Port;
  • Door to Door.

Wij staan niet alleen bekend als expediteur voor zeevracht, voor het verzenden van containers over het water. Ook voor lucht- en landtransport kunt u bij ons terecht. Deze complete dienstverlening, inclusief het afhandelen van de bijkomende administratie van douanekantoren, de import, transit én export van goederen, en vele jaren aan ervaring, maken ons tot een zeer betrouwbare partner voor het vervoer van al uw goederen.

Laat ons u helpen bij het kiezen van de juiste vervoermethode

Wilt u ook gebruikmaken van de diensten van Hemetex B.V. als expediteur voor zeevracht of heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste vervoermethode voor uw goederen? Neem dan vandaag nog contact met ons op door te bellen naar +31 (0)10 4296844.

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hemetex B.V.