+31 (0)10 4296844 hemetex@hemetex.nl 🕑 Ma-vrij 9:00 - 17:00 CET

Home » Douane expediteur

Douane expediteur

Hemetex B.V. is actief als onafhankelijke douane expediteur in Rotterdam. Wij kunnen u als douane expediteur een diversiteit aan diensten aanbieden. Wij regelen het vervoer van uw zendingen en alle documentatie die daarbij komt kijken. Als douane expediteur doen wij dat op alle niveaus, nationaal en internationaal.

Snelle afhandeling van uw zending bij de douane door de hulp van de expediteur

Wij verzorgen de benodigde douanedocumenten voor import, export of transit zendingen. Door gebruik te maken van een elektronisch aangiftesysteem, kunnen wij u een snelle afhandeling van uw zendingen door heel Nederland garanderen. Hierdoor kunnen wij op elk douanekantoor in Nederland de douaneformaliteiten regelen en de zending aangeven.

Neem contact op en laat u het hele transportproces uit handen nemen

Hemetex B.V. kan samen met u het hele transport plannen en organiseren. Wij bekijken voor u de verschillende mogelijkheden en adviseren u dan over de beste oplossing, om uw zending zo economisch mogelijk te vervoeren, of misschien op te slaan als u de goederen niet meteen in wilt voeren. Wij kunnen de invoer op een later tijdstip alsnog verzorgen. Neem voor alle mogelijkheden rondom het in- en uitvoeren van goederen contact met ons op via telefoonnummer: +31 (0)10 4296844.

0)10 4296844.

✓ Geen omkijken naar uw douanezaken
✓ Al uw logistiek onder één dak
✓ Vakkundig team

Contact