Home » Opslag

Opslag

Bent u op zoek naar mogelijkheden om goederen op te slaan dan regelen wij, afhankelijk van uw wensen, opslagruimte voor lange of korte termijn. Na de tijdelijke opslag worden de goederen overeenkomstig de afspraken afgeleverd bij uw klanten. Indien nodig houden wij ook een voorraadadministratie bij van de opgeslagen goederen.

Als U de goederen niet direct in wilt voeren, omdat deze misschien weer doorgevoerd worden naar het buitenland, kunnen deze ook worden opgeslagen in een douane-entrepot. Het voordeel hierbij is, dat U de invoerrechten en de omzetbelasting niet meteen hoefd te betalen, maar pas als U de goederen daadwerkelijk invoerd.

Douane Entrepot

Bent U op zoek naar mogelijkheden Uw goederen op te slaan, maar U wilt niet direct alle invoerrechten en omzetbelasting betalen (want U verkoopt hoofdzakelijk weer buiten de EU), dan kunnen wij U hierbij van dienst zijn en met U een douane-entrepot opzetten, of in een douane loods opslaan. Zo kunt U toch over een bepaalde voorraad beschikken, maar U hoeft de rechten pas te voldoen als U de goederen daadwerkelijk invoert in Nederland. Goederen blijven wel onder douanetoezicht en U moet een duidelijke en sluitende administratie voeren over alle goederenbewegingen.

Wat bieden wij:

  1. Opslagruimte, kan op Uw eigen locatie als deze aan de voorschriften van de douane voldoet
  2. Invoeren van de goederen
  3. Transitdocumenten voor andere douanebestemming
  4. Voorraadadministratie

Neem contact met ons op en informeer naar de verschillende mogelijkheden.

Neem contact op