Geen omkijken naar uw douanezaken
Al uw logistiek onder één dak
Vakkundig team

Goederentransport van en naar Rotterdam

Met onze huidige, globale markt wordt internationaal goederentransport vanuit Rotterdam steeds belangrijker. Steeds meer goederen in steeds grotere volumes worden over landsgrenzen heen geëxporteerd, geïmporteerd of doorgevoerd. Omdat er in ieder land net even andere regels zijn wat betreft goederentransport, kan dit administratief gezien een behoorlijk verwarrend verhaal worden. Niet in de laatste plaats omdat u zich waarschijnlijk wilt richten op de veiligheid van uw goederentransport en u zeker wilt weten dat uw goederen onbeschadigd en wel op de plaats van bestemming aankomen. Hemetex B.V. biedt u een uitgebreide dienstverlening die erop is gericht om uw goederentransport zo soepel en veilig mogelijk te laten verlopen.

Goederentransport op alle mogelijke manieren

Via Hemetex B.V. uit Rotterdam kunt u uw goederen laten transporteren op iedere denkbare manier. Het kiezen van de wijze van transport gebeurt altijd in overeenstemming met u. Er wordt gekeken naar de soort producten of goederen die u wilt vervoeren, de bestemming van uw goederen en welke manier van transport hiervoor het meest geschikt is. Bij Hemetex B.V. kunt u kiezen voor de volgende methoden van goederentransport:

Daarbij kan Hemetex B.V. u ook de administratieve afhandeling bij douanekantoren uit handen nemen zodat u zich nergens meer zorgen om hoeft te maken.

Stel uw vragen aan een van onze experts

Wilt u ook gebruikmaken van goederentransport via Hemetex B.V. uit Rotterdam? Neem dan vandaag nog telefonisch contact met ons op door te bellen naar +31 (0)10 4296844. Een van onze experts gaat graag met u in gesprek om al uw vragen te beantwoorden.

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hemetex B.V.