+31 (0)10 4296844 hemetex@hemetex.nl 🕑 Ma-vrij 9:00 - 17:00 CET

Home » Zeevracht Rotterdam

Zeevracht van en naar Rotterdam

Wanneer u goederen wilt vervoeren over zee vanuit Nederland, of juist goederen met zeevracht wilt importeren, dan regelt Hemetex B.V. uit Rotterdam het voor u. Het organiseren van zeevracht is een tijdrovend proces waarbij flink wat kennis nodig is. Gelukkig hebben wij die kennis in huis. Ook hebben wij een elektronisch aangiftesysteem, waardoor het organiseren van zeevracht en de bijbehorende douaneformaliteiten een stuk sneller gaan.

Zeevracht over de hele wereld van A tot Z geregeld

Met onze ervaring van ruim 40 jaar zijn wij in staat om uw goederen over de hele wereld te vervoeren. Behalve door middel van zeevracht, vervoeren wij ook goederen over de weg en door de lucht vanuit Rotterdam. Maar het blijft niet alleen bij het vervoer. Wij zorgen er ook voor dat we er zeker van zijn dat uw goederen in goede staat op de bestemming aankomen. Wij zorgen bijvoorbeeld voor ontvangstcontrole wanneer u goederen per zeevracht importeert via Rotterdam. Hierbij zijn wij aanwezig bij de aankomst van uw goederen, zodat wij de vracht kunnen controleren op schade en afwijkingen.

Neem contact op en we zoeken voor u naar de juiste vorm van zeevracht

Er zijn verschillende vormen van zeevracht, zowel voor inkomende als uitgaande zendingen. Zo gebeurt het transport volledig volgens uw wensen. De vormen van zeevracht waar u uit kunt kiezen zijn de volgende:

  • Door – Port: Uw zending wordt door ons opgehaald en naar de haven gebracht. Hier zorgen wij voor de afhandeling van de douaneformaliteiten en de verzending van de goederen.
  • Port – Door: Wanneer u goederen wilt importeren, kiest u voor Port – Door zeevracht. Hierbij halen wij uw zending op in de haven, regelen alle formaliteiten en leveren de zending bij u af.
  • Port – Port: Wij brengen uw zending naar de haven, waar alle formaliteiten worden geregeld en uw goederen worden verzonden. De ontvanger dient zelf te zorgen voor het ophalen van de zending.
  • Door – Door: Dit is de meest complete vorm van zeevracht. Wij halen de goederen bij u op en zorgen voor de afhandeling van alle formaliteiten. Vervolgens organiseren wij de verzending en leveren wij de zending af bij de ontvanger.

Heeft u advies nodig over wat voor u de beste vorm van zeevracht is? Bel +31 (0)10 4296844 en we adviseren u graag.

Aanbevolen pagina’s

Douanedocumenten | Expeditie truck | Internationale expeditie

✓ Geen omkijken naar uw douanezaken
✓ Al uw logistiek onder één dak
✓ Vakkundig team

Contact