Hemetex BV

Internationale expeditie

Bekijk de mogelijkheden

l

Documenten

Wij verzorgen voor u alle douanedocumentenMeer

Expeditie

Bekijk hier de mogelijkheden voor exceptioneel vervoerMeer

Transport

Wij bieden verschillende transportmogelijkhedenMeer
l

Offerte

Klik hier om vrijblijvend een offerte aan te vragen.Meer

Internationale expeditie

Sinds 1976 is Hemetex B.V. Rotterdam als douane-expediteur gespecialiseerd op het gebied van het doen vervoeren van alle soorten lading en het verzorgen van douanedocumenten voor import, export en transit (doorvoer). Wij beschikken over de juiste software om voor u de nodige douanedocumenten te verzorgen, volgens de laatste ontwikkelingen op douanegebied en met automatisering van het aangifteproces. Wij kunnen uw zendingen door heel Nederland bij de douane aangeven en vrijmaken. Dat betekent voor u, dat uw zending niet langer dan noodzakelijk wordt vertraagd, voordat verder vervoer kan plaatsvinden.

Transport

Als expediteur beperkt Hemetex B.V. zich niet alleen tot het inklaren van goederen en het afhandelen van douanezaken, ook het doen vervoeren van uw goederen behoort tot de mogelijkheden die Hemetex B.V. te bieden heeft. Het voor- of natransport van uw zending, vanaf of naar de haven van Rotterdam c.q. naar de bestemming, kan door ons uitgevoerd worden. Wij kunnen voor u het hele traject, van deur-tot-deur, plannen en uitvoeren. Ons vakkundige team bekijkt de verschillende mogelijkheden en kiest, in overleg met u, het beste transportsysteem voor u.

Waarom kiezen voor Hemetex B.V. uit Rotterdam?

  • Geen omkijken naar uw douanezaken zoals douanedocumenten
  • Voor een relatief gering bedrag bent u ervan verzekerd dat uw douanezaken door een vakkundig team afgehandeld worden
  • U hoeft zich niet druk te maken over het transport, wij regelen het voor u en zorgen ervoor dat uw zending op tijd op de plaats van bestemming is
  • Al uw logistiek onder één dak
Vrachtwagen met trailer
Vrachtwagen met oplegger
Portretfoto met certificaat
AEO

AEO Certified

Op 14 november 2011 is aan Hemetex B.V. het gecombineerde AEO certificaat uitgereikt. Dit betekent dat Hemetex B.V. door de douane wordt gezien als een veilige en betrouwbare partner voor alle douaneactiviteiten.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met op met Hemetex B.V.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hemetex B.V.